Entrades

EYEHARP CLASSES ONLINE DURANT EL CONFINAMENT DEL COVID 19

Ja sabeu que sóc molt fan d’aquest gran projecte anomenat EyeHarp i m’alegra moltíssim saber que les classes i el projecte malgrat el confinament del COVID 19 continuen desenvolupantse. Una vegada més felicitar als alumnes i mestres d’aquest gran projecte inclusiu que ja ha estat premiat.

 

Eyeharp project i Joel Bueno actuació al Liceu

The eye harp, un software que permet fer música através del moviment dels ulls.

The EyeHarp és una interfície de música que analitza el moviment dels ulls. El seu objectiu és permetre que les persones amb diversitats funcionals, sobretot amb problemes severs de motricitat puguin aprendre, reproduir  música i puguin participar de procesos artístics creatius amb altres persones, és per això que està en sintonia amb la nostra filososifa del fet musical inclusiu. És de codi obert i es pot descarregar i utilitzar de forma gratuïta. Forma part de la tesi doctoral de Zacaries Vamvakousis, investigador del Music Technology Group de la Universitat Pompeu Fabra.

Noticia http://staperpetua.cat/menu-principal/serveis/ciutadania-i-promocio-local/Cultura/escola-de-musica-1/emmiid/el-perpetuenc-joel-bueno-posa-dret-el-public-del-liceu-amb-la-seva-actuacio-amb-leye-harp


Visitant el Music Technology Group de la Universitat Pompeu Fabra

Divendres passat , juntament amb Nuri Escudé, directora de l’Institut Català de Musicoteràpia, Ana Fernández i Ernesto Briceño del CEM Maria Grever vaig visitar el Music Technology Group de la Universitat Pompeu Fabra on ens varen atendre meravellosament en Sebastián Mealla i Sergi Jordà, inventor del Reactable.

Reactable

Sebastián Mealla, Sergi Jordà, Andrea Valverde psicòloga, Nuri Escudé i Ernesto Briceño. /

Foto:Ana Fernández.

Llegir més