Els treballadors de Sylicon Valley no volen pantalles a les aules de les seus fills

Pierre Laurent, director administratiu de l’escola Waldorf Peninsula ubicada al bell mig de Sylicon Valley, on el 75% dels alumnes són fills de treballadors de les empreses com Google, Facebook, Apple,… va comentar que els pares  no permeten pantalles al seus a les aules els seus fills.

Atents a la perversió del llenguatge: Xarxes socials ( no són xarxes socials, són multinacionslas que ofereixen interficies per recollir les nostres dades ), tecnologia ( tot és tecnologia, un piano de paret és tecnologia ) quan es refereixen a dispositius electrònics de quatre multinacionals que monopolitzen el mercat.

Però el que em va agradar de Pierre Laurent, va ser la seva precisió en justificar la nociva influència de les pantalles en el desenvolupament dels sentits dels infants, us ho resumeixo:

  • A l’aula no hi ha cap dispositiu electrònic de cap multinacional, hi ha un PIANO sí un piano.
  • Tot és de fusta.
  • La pissasrra de tota la vida.
  • Les pantalles en aquesta edat primerenca dels infants són fatals, els nens han d’interactuar amb els sentits, percebre la física i la química del seu entorn, així els infants descobreixen el món.
  • Si treballem amb pantalles, limitem els estímuls als infants i els desenvolupament de les seves capacitats.
  • Els pares estan sotmesos ha un bombardeig “termo-nuclear” de marketing de les multinacionals davant el qual no poden rebatre la voluntat dels fills de posseir aquests dispositius.
  • Finalment parla del tema de l’adicció, i ens comenta que imaginem que enlloc d’un dispositiu mòvil els teus fills estiguéssin amb una ampolla de whiskey o ginebra,…

Aquí teniu el video del programa sencer.

 

Bibliografia que us recomano:

Com ho faria Google de Jeff Jarvis.

Nens pantalla.

 

Despullant a Google.

He llegit els tres llibres i els recomano molt.

Altrament voldria adreçar-vos a a rticles del mu bloc.

Youtube i la necessitat d’obrir mercats a través de la música

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *