Orquestra d’iPads i percussió a l’aula de música

Tot i que no sóc molt partidari de les pantalles en l’ensenyament, tard o d’hora els infants hauran de familiartizarse, i en música s’ha de dir que hi ha molts recursos informàtics per desenvolupar la creatvitat. Insisteixo, les pantalles a l’aula de música sí però si el mestre les pot controlar totes i els alumne demostren que gestionen els coneixements amb interfícies dels programes de gestió musical que els hi ofereix el mestre.

Aquí tenim una activitat innovadora, una actuació amb iPads i percussió a primària, repeteixo l’iPad un recurs més, des del meu punt de vista hauria de ser puntual, no ho vull presentar com quelcom a seguir ni un referent, les pantalles són un recurs més i l’hem de gestionar molt acuradament.

Doncs he trobat aquest mestre presentant aquests recursos del programa GarageBand i l’he trobat força interessant, ja que podem començar a iteractuar amb programes d’edició musical que ens serviran per conèixer conceptes com families d’instruments en aquest cas de corda fregada, acords, ritme harmònic, tímbriques,…

Aquí us deixo la web d’aquesta gent https://musichands.co.uk

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *