BABY SHARK una cançó IMPOSADA per l’imperi Youtube per conquerir Corea del Sud

Ahir vaig llegir un interessant article al diar Ara sobre la peça Baby Shark. En primer lloc dir que quan s’utilitza el terme “videoviral” és fals, la multinacional TOT PODEROSA de Youtube pot fer famós a nivell universal qualsevol artista, enderrocar governs,….. Si no em creieu llegiu el llibre Desnudando a Google.

https://www.ara.cat/cultura/Baby-shark-fenomen-viral-canco-enganxosa-taurons_0_2181981851.html

L’empresa encarregada d’aquesta producció musical és SmartStudy una empresa Sudcoreana, curiosament Corea del Sud és un dels països amb menys poder de Youtube ( Google ), en el seu lloc hi ha Naver el cercador per excel.lència d’aquest païs, doncs no ens extranyem que Youtube vulgui començar a invaïr el país fent hiper megaconegut aquesta peça musical per infants. No sou gens conscients del PODER MUNDIAL del Youtube i per defecte Google.

Em recorda la mateixa tàctica que el hipermegagigaconegut Gangman Style, que curiosament també és originari de Corea del Sud,…uiiiiiii,……que curiós,…..i quina millor manera d’arribar a una comunitat que através de les emocions que transmet la música,…

Periodistes no feu servir més la paraula “viral” us estafen.

Respecte a la cançó en si,…..doncs no val res de res,……. Està programada per ser totalment standaritzada.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *