14a Festa pel Joc i el Lleure en Català presentació Partitures de l’arc de Sant Martí

Vaig estar a la 14a Festa pel Joc i el Lleure en Català que es va desenvolupar al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Tot i que la climatologia no ens va acompanyar, la poca estona que vaig estar va ser una experiència molt agradable doncs moltes families es van interessar pel projecte, recordeu que a part dels cançoners tenim els discos, amb versions cantades i versions instrumentals. Per l’any que vé estaré atent a portar una carpa, dues taules una de baixeta per nens i una de grans per adults, doncs ahir quan estava recollint hi havia una cua de nens increïble per tocar les campanes amb els cançoners.

Vaig rebre visites il.lustres com la del grup La Tresca i la Verdesca, guanyadors al millro disc infantil de l’any per La nena dels PArdals, un gran honor, també vaig comptar la visita de la Sàskia Heroïna Immortal d’Obeses que em va estar assessorant per triomfar la propera edició. Moltes gràcies a Isabel Roman Farran organitzadora de la Fira. L’any que vé hi tornarem a ser a l’engros.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *