Psicologia de les preferències musicals, el Jotacampus

El Poblenou del Delta acull el Jotacampus, voldria aprofitar aquest campus i la música d’arrel des d’un punt de vista de la psicologia social,… penseu !!, el gran capital sempre està imposant música standaritzada per poder vendre més, una creativitat musical prototípica de la que tots en som víctimes, però que passa amb tot el grandiós parimoni de música d’arrel ?, com és que no ens asseventem, almenys jo, que tindrien lloc escoles d’estiu com el Jotacampus ?, com és que coneixem artistes lamentables i tota la seva patètica existència ?

La familiaritat que una persona pugui arribar a establir amb un estil musical o peça és un factor clau en les preferències de les persones a l’hora de triar música, per tant si cada dia estem bombardejats incessament per “fast músic” estem evocats a establir una familiaritat reduïda i perimetrada degut a les multinacionals que gestionen certs tipus de músiques.

El Jotacampus és l’Escola d’Estiu de la Jota i la música d’arrel a Catalunya. Està organitzat per l’Aula de Músiques de la Terra (Casa de la Jota) i integrat dins de la Xarxa de Campus de Cultura Popular de Catalunya. Combina l’aprenentatge dels diversos àmbits de treball musical amb la xalera i el coneixement del territori.

Els dies són el 26 i el 30 de juliol a Poble Nou del Delta. Enguany compleix el seu 5è aniversari i ho celebrarà amb un ball popular amb l’Orquestrina Trama.

 

Seguint l’enllaç veureu la noticia del Jotacampus 2016 ( a veure si la Corporació de mitjans audiovisuals de Catalunya millor el concepte distrbutiu de les seves webs doncs quasi mai puc embebir videos ).

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/la-jota-de-lebre-es-consolida-com-a-atractiu-dins-el-jotacampus-de-poblenou-del-delta/video/5613392/#

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *