2-4-2016 Dia Mundial de la Conscienciació del Transtorn de l’Espectre Autista, els beneficis de la música en familia

A partir del minut 8:31 veureu la noticia sobre  del taller familiar musical amb TEAcords.

Benvolgudes, el dissabte 2 d’Abril és el dia mundial de la cosncienciació l’autisme, i l’Associació TEAcords i l’Àrea de Musicoteràpia del Centre d’Estudis Musicals María Grever varem organitzar un acte al Centre Cívic La Marineta de Mollet del Vallès. En aquest acte varem descriure breument el nostre taller familiar de musicoteràpia per families amb nens amb Transtorn de l’Espectre Autista que està tenint molta acollida tant per part de les families, professionals de la salut i medis de comunicació. Altrament en aquest acte els alumnes de l’IES Gallecs que també van col.laborar amb TEAcords van exposar la seva feina. El psicòleg responsable de l’associació Miquel Gómez va explicar els beneficis d’aquesta activitat per les families, altrament els pares van explicar quines vivències i sensacions tenen amb els seus fills al realitzar aquest taller familiar musical.

Vull agrair personalment els testimoni de Pilar Mateos, mare del Toni i la María José Danos mare de l’Abel el seu testimoni tant extraordinari i sentit,…només vull dir que mai oblidaré aquell moment,…GRÀCIES pel vostre MESTRATGE VITAL.

Altrament varem viure un moment molt especial quan l’Àlex Baos, alumne del Centre d’Estudis Musicals María Grever, va interpretar un parell de peces, Sense tu i Boig per tu, i en Toni, de TEAcords es va apuntar a cantar, va ser totalment improvisat, l’Ernesto Briceño els va acompanyar amb el piano.

Finalment, amb Maira Espriu, musicoterapeuta del taller, varem fer una petita demostració d’algunes activitats que realitzem al taller: el paracaigudes, les bombolles, les plomes i la relaxació.

Donar les gràcies a Vallès Visió pel seu tractament de l’activitat i ajuda en la difusió, doncs és molt important pel benestar de les families i la normalització de l’intervenció musicoterapèutica rigurosa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *