Titulació oficial de l’ESMUC a Antonio Carmona de l’Associació Catalana de Sindrome de Williams

Vull agraïr molt efusivament a la Dra. Melissa Mercadal, l’alumna de l’ESMUC Mar EMañellas i els professors que amb tanta actitud i sensibilitat han volgut integrar a l’Antonio Carmona a les seves classes universitàries. El dimecres 10 de Febrer de 2016 la classe de Cor Gòspel impartida per Didier Likeng i els seus alumnes va passar a la història de la pedagogia en ser els primers en rebre el gran i genial Antonio Carmona, persona amb la Síndrome de Williams. Va haver-hi moments molt emotius sobretot quan el professor Likeng va dir ” la seva diferència és la nostra força ” o quan l’Antonio es va dirigir als seus companys i va dir ” us agraeixo molt aquesta oportunitat, perquè sense oportunitats no hi hauria oportunitats “, una altra frase genial de l’Antonio. Val dir que Jordi Orobitg que està desenvolupant el documental sobre la Síndrome de Williams va enregistrar aquest gran moment. Finalment dimecres 18 deMaig del 2016 Antonio Carmona va rebre una titulació ofical de l’Escola Superior de Música de Catalunya reconegut pel Departament d’Ensneyament de la Generalitat de Catalunya. Les assignatures cursades han estat: Cor Gòspel, Improvisació en Jazz, Percussió i Guitarra. Enhorabona a tots els pedagogs que heu anat formant part de la vida d’Antonio Carmona.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *