Musicoteràpia en Comunitats Terapèutiques

Amb l’Associació de Musicoteràpia ACAIM de la mà de Xavi Martínez i Raül Hernández molts divendres realitzo sessions de musicoteràpia a l’Associació Privada Font Picant. És un projecte de música social del Taller de Músics, amb persones en tractament per addició a substàncies tòxiques.
Aquest vídeo és el treball final d’un projecte d’aprenentatge i creació entorn al ritme i la percussió realitzat al centre residencial de Sant Miquel Maifré (Osor, Girona). Els participants van decidir fer un vídeo que retratés la seva vida al centre, per tal de donar a conèixer la seva experiència. Volien destacar el paper de la música en el seu procés de tractament i la rítmica subjacent a tota quotidianitat. D’aquesta manera es presenten com a persones motivades i alegres, que busquen millorar les seves condicions de vida i renovar la seva participació en la societat.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *