Inclusió laboral i Síndrome de Williams, COL.LABORA SI US PLAU

Recordo que quan estudiava el màster de musicoteràpia sempre se’ns parlava de plantejar les sessions amb objectius terapèutics que havíem d’assolir amb les activitats musicals i fer-ne una avaluació, i nosaltres sempre diem que els nens venen una o dues hores com a molt a fer música però que hauríem de pensar en el seu dia a dia i en el seu futur, i és per aquest motiu que amb l’Assocaicó Catalana de Síndrome de Williams volem tenir una visió molt més global,  l’objectiu que haurem d’assolir com a psicòlegs i musicoterapeutes és la INCLUSIÓ LABORAL dels joves i adults amb Síndrome de Williamsen un perfil laboral adeqüat a les seves altes capacitats musicals. És per això que aquest any totes les accións de conscienciació que durem a terme inclouran la divulgació d’aqueta voluntat de millorar la qualitat de vida através de la música en un futur laboral, demanaríem a tothom que ens ajudés aportant idees i propostes de perfils laborals que podriem fer aquests noi i joves, nosaltres us en deixem uns quants que hem viscut i que fan fantàsticament bé:

– músic.

– assistent de musicoterapeuta.

– guia en el Museu de la Música.

– animació amb la gent gran.

Ajudeu-nos a trobar més perfils laborals per aquests nois tan talentosos.

El cartell que veieu és obra de l’artista Ana Novella i poder fer un donatiu per adquirir-lo, tots els diners es destinaran a el.laborar un programa per la inclusió laboral dels nens de l’assocació.

Els pósters están al CEM María Grever 93 5624324.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *