Hiperacúsia i protecció a Síndrome de Williams

Es ben sabut que un dels símptomes més evidents dels nens i nenes amb la Síndrome de Willimas és la hiperacúsia:” La hiperacusia es pot definir com la reacció  anormal al so fort que arriva al sistema auditiu. A nivell subjectiu es manifesta amb una experiència física d’ incomoditat  com a resultat de l’ exposició al so (suau, mitja i fort). Per adonar-nos com és la hiperacúsia imagineu que estem en un concert de rock aprop de l´altaveu, amb el locutor i la gent cridant desmesuradament. Aquesta situació faria que probablement haguessim de marxar fugint ràpidament.

Per entendre la hiperacúsia també podem imaginar-nos com ens molesta, com ens pertorben el so dels plats i els coberts, la botzina del cotxe, el soroll d’una moto, una frenada, una alarma ,etc.

Ens aquestes situaciones què està passant a les nostres oïdes.? Aquells que pateixen hiperacúsia diuen ser virtuals presoners del soroll, s’aixequen i ja els molesta qualsevol so present en les seves activitats habituals, que apareix com inusitadament elevat.  Freqüentment aquesta situació els obliga a l’ús de protecció auditiva amb taps o auriculars en ambients on el so els sembla elevat.

Font www.audiosocial.es

Emperò com bé sabeu la hiperacúsia millora amb l’edat en els nens amb Síndrome de Williams.

L’altre dia varem poder comprovar com la utilització d’uns auriculars de protecció permetien a l’Ian estar a la classe on tothom estar picant timbals a un nivell força “enrgètic”, el Danilo i la Yeni, els seus pares, ens han passat la informació de la marca i model dels auriculars. A l’Ian li han funcionat perfectament, no feia el gest de posar-se les mans a les orelles per tapar-les, estava tranquil i protegit.

Aquí teniu més información del produce:

Auriculars de protecció per nens

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *