Anto Cádiz voluntària amb l’Àrea de Musicoteràpia del CEM María Grever

Anto Cádiz col.labora amb l’Àrea de Musicoteràpia del CEM María Grever. L’any passat varem tenir la sort de que l’Anto vingués molts dissabtes a col.laborar i participar en les sessions de Musicoteràpia del nostre centre, i podem dir que la nostra avaluació de la seva actitud i comportament van ser de Matrícula d’Honor. El seu tracte personal amb els nens de l’Associació Catalana de Síndrome de Williams i amb la resta va ser totalment exquisida. Per tots aquests motius i per la seva valua personal i professional estem molt honrats de la seva participació en les sessions de musicoteràpia. Benvinguda Anto !!.

A l’imatge d’encapçalament podeu veure l’Anto amb el Jon al concert interactiu de Cordes del Món i l’Associació Catalna de Síndrome de Williams.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *