Marta Nin i Xènia Alcàzar estudiants de 4rt d’E.S.O. visiten l’Àrea de musicoteràpia del CEM María Grever

Marta Nin i Xènia Alcàzar, estudiants de 4rt d’E.S.O. del Col.legi Sant Josep al barri de Gràcia de Barcelona, van visitar el 18-1-2014 la nostra escola per conèixer l’activitat que duem a terme a l’àrea de musicoteràpia amb els nois i noies de l’Associació Catalana de Síndrome de Williams. L’objectiu de la visita era vivenciar les sessions de musicoteràpia, entrevistar als pares, a més d’entrevistar a l’Andrea i el Joan els nostres psicòlegs de l’àrea i sobertot saber com la música beneficia en aquests nois i noies en el seu desenvolupament i integració.

Des del C.E.M. María Grever valorem molt positivament la seva estada ja que van participar molt activament de les sessions. Pol i Antonio a les 10:00 van proposar de fer un escañlfament, el Pol va començara tocar arpegis majors per escalfar la veu i l’Antonio els hi va proposar exercicis de body-tapping, seguidament varem tocar un blues i varem expandir el nostre efecte anomenat “pilota”, el qual requereix, atenció, memòria, execució motriu i habilitat bastant el.laborada. Quan va ser la sessió dels més petits i ja no tan petits varem començar amb la canço de benvinguda, altrament hem de dir que aquest dissabte va ser un dia ennuvolat i com que ja tenim experiència i veient l'”adormiment” general dels més petits varem fer una sessió molt basada en la relaxació i focalitzció del pensament en temes que a ells els hi agraden molt, aquests temes són verbalitzats al final de la sessió i així tenim informació sobre ells. Finalment varem fer un exercici de substitució lírica amb la peça We will rock you de Queen, peça que li agrada molt a la Iris. Mentrestant el Danilo, l’Antonio i el Pol proseguien els seus assajos. Al final de els sessions varem realitzar una reunió informativa amb els pares per informar-los dels projectes que tenim aquest any i dels quals ja en tindreu noticia.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *