L’Associació Catalana Síndrome de Williams i CEM María Grever amb la Marató de Televisió de Catalunya 2013

El diumenge 15 de Desembre del 2013 l’Antonio, el Pol i l’Alexandra van actuar en el concert  del CEM María Grever enmarcat en els actes de la Marató de Televisió de Catalunya, un acte organitzat per l’AMPA del CEIP Pompeu Fabra de Parets del Vallès. L’actuació de l’Antonio, l’Alexandra i el Pol va ser tot un èxit ja que varem poder gaudir del talent dels tres i compartir-lo a l’escenari amb molts altres alumnes de la nostra escola. Varem començar amb un escalfament vocal interactiu amb el públic a càrrec del Pol que va fer de professor, seguidament l’Antonio va cantar “Una lágrima cayó en la arena”, mentres l’Alexandra cantava amb el Sergi i el Pol tocava la bateria, i finalment el moment àlgid, varem convidar a alguns alumnes a unir-se a tocar un blues, Antonio a la bateria, Pol al piano i Alexandra cantant, ens van acompanyar Juan Carlos, Valentí, Juanjo, Dani, Pablo i el nostre cap d’estudis Sergi Igual a la guitarra. Hem de dir que per nosaltres va ser un dels millors moments de l’any, ja que estavem tots junts units gràcies a la música .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *