Associació Catalana Síndrome de Williams visita estudiants de Manresa i Barcelona a l'àrea de Musicoteràpia CEM María Grever

Gemma, Yadira, Júlia i Loan visiten l’Àrea de Musicoteràpia del CEM María Grever

Avui hem rebut la visita de la Gemma i la Yadira, estudiants de primer grau d’educació Infantil del col·legi Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, i també de la Júlia i la Loan, estudiants de 2n de batxillerat del CIC de Barcelona, que ja varen estar amb nosaltres el dimecres passat al taller “Música per ser feliç” del centre de serveis per a la gent gran el Lledoner a Mollet del Vallès i van assistir a l’acte de presentació del grup de treball de musicoteràpia del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Aquestes 4 estudiants volien desenvolupar  el seu treball de recerca de  i ens van demanar poder conèixer la nostra àrea de musicoteràpia i el treball que duem a terme, i realment ha estat una molt bona experiència ja que la seva participació a les sessions i les entrevistes realitzades a pares, psicòlegs i musicoterapeutes de la nostra escola han estat d’alt nivell, també volem agraïr molt la seva actitud i treball amb els nens i joves de l’Associació Catalana de Síndrome de Williams i l’interès per conèixer la musicoteràpia de forma rigurosa. Com ja sabeu un dels nostres objectius és difondre els beneficis de la música en el benestar de les persones per millorar la seva qualitat de vida, l’àrea de musicoteràpia del CEM María Grever acull a  estudiants i professionals que vulguin participar, sempre amb previ avís. Gràcies noies i molta sort amb els estudis.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *