Membre del Grup de Treball de Musicoteràpia del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

Andrea Valverde i Joan Capafons Grup de treball de Musicoteràpia Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

Andrea Valverde i Joan Capafons Grup de treball de Musicoteràpia Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

Una gran noticia, com psicòlegs i musicoterapeutes és un gran acolliment que el Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, concretament la secció de psicologia clínica i salut, hagi creat i donat totes les facilitats per la creació del Grup de Treball de Musicoteràpia.

Us he d’informar amb gran entusiasme que seré membre  d’aquet grup de treball de musicoteràpia, aquesta responsabilitat és un gran reconeixement a tot el treball, esforç i rigurositat en la estimada i benvolguda musicoteràpia.

Acte de presentació Grup de Treball Musicoteràpia Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

Acte de presentació Grup de Treball Musicoteràpia Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

El dia 4 de Desembre del 2013 es va celebrar l’acte de presentació a la seu del Col.legi de Psicòlegs on els ponents van ser el mateix Egoitz Urberuaga, Maria del Mar GràciaCristina RubioCristina VillafrancaNúria Escudé. Els assistents, psicòlegs, estudiants i interessats en la matèria varen poder fer preguntes i intervencions. A l’acte també va assistir també la Dra. Serafina Poch, la pionera de la musicoteràpia al nostre país, com molt bé va recordar Núria Escudé, la Dra. Poch fou la responsable de que la musicoteràpia “posés els peus en l’àmbit universitari”, una altra vegada el nostre reconeixement i gratitud a la Dra. Poch.

Els objectius que el grup de treball vol assolir són:

  • Fomentar la musicoteràpia i el seus elements distintius als professionals de l’àmbit de la psicologia clínica i de la salut.
  • Crear una xarxa entre els professionals musicoterapeutes i els psicòlegs clínics i de la salut potenciant el treball conjunt i en equip basat en el coneixement mutu.
  • Oferir un espai de treball als membres del grup pel desenvolupament, anàlisi, investigació i divulgació de la musicoteràpia clínica.
  • Compartir experiències, bibliografia i avenços en investigació en torn a l’àmbit de la musicoteràpia i de la psicologia.
  • Fomentar nous àmbits d’investigació dins de la musicoteràpia.

Regularment us aniré  informant de les activitats i projectes del nostre Grup de Treball de Musicoteràpia, per finalitzar només voliem donar les gràcies a tos els que han possible aquest gran pas cap endavant en aquest enmarcament de la nostra professió en l’àmbit que es mereix.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *