Reportatge Síndrome de Williams i Musicoteràpia CEM María Grever

TVE documenta l’Associació Catalana Síndrome de Willliams i Musicoteràpia CEM María Grever

El reportatge destaca les altes capacitats musicals del nens i nois amb Síndrome de Williams i com el seu amor per la música és empreat per afavorir el seu desenvolupament intel.lectual i emocional. Danilo, pare de l’Ian, ens parla de la seva experiència i com el seu fill ja mostrava molta facilitat per la música de ben petit, veureu al Joel tocant i cantant mb els seus pares la Lucia i el Josep, l’Alexandra apareix cantant i ballant, el Pol ens explica que té un teclat a casa i que li encanta la música, i l’Antonio
 ens descriu la seva passió per la música i recerca infinita en el descobriment de nous sons i instruments. També podreu conèixer les valoracions de Nuri Escudé directora de l’Institut Català de Musicoteràpia i del Màster de l’IL3 de la Universitat de Barcelona amb la que teballem amb xarxa. Donar les gràcies a Cristina Hernández periodista del programa “Para todos” de TVE per la seva sensibilitat a l’interessar-se per aquests nens i les seves altes potencialitats musicals, la teva feina com a periodista ha estat d’un gran valor humà i social, gràcies Cristina !! Des de la nostra escola CEM María Grever volem valorar molt positivament aquest treball periodísitic perquè ha estat tractat amb força rigurositat i ha servit per ajudar a acomplir l’objectiu que perseguim com psicòlegs que és millorar la qualitat de vida dels nens i la divulgació de les seves capacitats musicals.

Ja ho diuen ” si nos urts a la tele és que no existeixes ” 😉

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *