L’Associació Catalana de Síndrome de Williams amb Lorena i Nicole estudiants de 2on de batxillerat i Lourdes Cuéllar

Aquest dissabte a la sessió habitual de musicoteràpia hem tingut la visita i participació de la Lorena i la Nicole, dues estudiants de 2on de batxillerat de Badalona que estan duent a terme el treball de recerca sobre musicoteràpia i Síndrome de Williams. Va ser interessant ja que els nens varen poder fer preguntes a les nostres “convidades”. Des del CEM les volem felicitar per la seva actitud en la sessió, van interactuar amb els nens d’una manera excel.lent, felicitats Lorena i Nicole.

Una vegada conclosa la sessió i després de descansar una estona varem organitzar una sorpresa per l’Hugo, l’Iris, l’Alejandro i l’Ían, i quina millor sorpresa per ells que interactuar amb un nou instrument, en aquest cas el violí,  varem tenir la sort de que la Lourdes Cuéllar, violinista de Cordes del Món, ens ajudés en aquesta tasca. Els nens sostenien l’arquet i la Lourdes els guiava, els nens van apendre a esperar el torn, a com sostenir l’arquet, descobrir la sonoritat del violí i varem cantar noves cançons com Frere Jacques, i van poder fer preguntes a la Lourdes. Moltes Gràcies Lourdes !!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *