Taller de musicoteràpia “Música per ser feliç” al Centre de Serveis per a la gent gran El Lledoner

Ens plau anunciar-vos que el dimecres 9 d’Octubre del 2013 vàrem començar el nostre taller de musicoteràpia “Música per ser feliç“, destinat a persones majors de 55 anys i que, com bé diu el títol, persegueix l’objectiu que les persones usuàries millorin la seva qualitat de vida. Us voldríem remetre al nostre article sobre factors psicosocials que milloren la salut mental de les persones “Qui canta el seu mal espanta“.

De la primera sessió podem concloure que va ser molt satisfactòria, doncs les assistents (tot dones) van gaudir molt de les activitats proposades durant els 90 minuts que va durar la sessió. Com bé sabeu les activitats de musicoteràpia s’haurien de basar en els historials musicals de les persones (us remetem al post de David Huron).

 

Voldríem esmentar la importància i enriquiment que suposa ser partíceps del testimoni vital de les persones amb les que compartim activitats de musicoteràpia: l’emoció de les usuàries en escoltar una cançó del seu historial, que els hi evocava bons records, els millors records de la seva vida “el meu marit, el ball de l’envelat, el dia que em vaig casar,…“, “5 anys de novios i 49 de casats, i varem ser tan i tan feliços“, i per acabar la veu de la saviesa vital quan ens mirava amb els ulls negats de llàgrimes i ens dèia “no hi ha res més maco a la vida que estimar i ser estimat“.

Us deixem la cançó:

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *