Ioga amb Anna Jiménez i l’Associació Catalana de Síndrome de Williams

La setmana passada vem gaudir d’una sessió molt especial amb els nens de l’Associació Catalana de Síndrome de Williams: vem canviar la pulsació de la música per la del batec del cor i la respiració. Gràcies a la iniciativa de la Cristina Díez, mare del Jon, vàrem explorar les possibilitats del ioga enfocat als nens.

L’activitat es va dur a terme a la Biblioteca de Can Butjosa a càrrec de la fisioterapeuta i professora de ioga Anna Jiménez.

Després d’una breu explicació del que és el ioga, l’Anna ens va ensenyar a dirigir-nos al nostre cos i saludar-lo per a començar el dia amb energia: primer rotant els dits del peu, i pujant progressivament fins al cap; és un exercici amb el qual prenem consciència del nostre cos i li “agraïm” el seu l’esforç diari. Seguidament, vem fer un exercici de respiració guiada, fent èmfasi en el diafragma i la inspiració nasal. Durant el cos de la sessió, l’Anna ens va transportar per paisatges remots on ens vem transformar en arbres, àguiles, parets rocoses i cims de muntanya.

Per últim cantar un mantra pensat especialment per aquesta sessió, el qual vem repetir amb els pares.

Us deixem algunes instantànies d’aquesta experiència tant enriquidora. Volem expressar el nostre agraïment a les companyes de la Biblioteca de Can Butjosa per cedir-nos l’espai, i a l’Anna per haver-nos introduït en aquesta disciplina tant plena de possibilitats. Esperem repetir properament!!
ImatgeImatge

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *