Yrene Briceño inaugura el curs de musicoteràpia 2013-2014 al CEM María Grever

Dissabte 21 de Setembre vàrem començar les sessions de musicoteràpia del curs 2013-2014 i no ho podíem haver fet d’una manera més espectacular, i és que vàrem tenir la sort d’inaugurar les sessions amb l’Associació Catalana de Síndrome de Williams amb les famílies d’en Joel, Iris, Jon, Alexandra i Hugo, a més amb la col.laboració de Yrene Briceño, flautista de la Orquesta Sinfónica de Aragua ( Venezuela ) i musicoterapeuta, també professora de flauta travessera a El Consejo, Aragua, Venezuela.Vem poder fer-li moltes preguntes a la Yrene, conèixer les parts de la flauta travessera que ens havia portat, aprendre la cançó infantil veneçolana “Canta tigüitigüito” i ballar-la tot seguint el ritme i, al final de la sessió, amb l’Ernesto al piano. Un cop finalitzada la sessió de musicoteràpia vem visitar tots la Biblioteca infantil i juvenil de Can Butjosa, a gaudir de l’espai on hi viu i viurà sempre el Follet de Can Butjosa. Us recomenem molt anar-la a visitar, doncs és molt important fomentar l’hàbit de la lectura.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *