Rut Ricard estudiant de Batxillerat científic entrevista Àrea Musicoteràpia CEM María Grever

Rut Ricard i Pare, de Capellades entrevista a l'àrea de musicoteràpia CEM María Grever 20-6-2013Avui hem tingut la sort de rebre la Rut Ricard i els eu pare que han vingut desde Capellades, si, si des de Capellades 50 min. de trajecte, és per això que encara els hi volem agrair molt més la seva presència i el seu interès per l’àrea de musicoteràpia.

La Rut està estudiant el batxillerat científic i esta realitzant el seu treball de recerca, va descobrir el nostre bloc de musicoteràpia, el va trobar interssant i va concertar una entrevista amb l’Andrea i el Joan. Gràcies Rut !!

Hem parlat de com la música pot beneficiar o millorar el rendiment en els estudis, com bé sabeu quan estudiem música la major part del nostre cervell està activat,   fomentem la palsticitat neuronal, creació de nous patrons de memòria, aprenentatges motrius, establim lligams emocionals amb les músiques sobretot a l’adolescència i a la joventut (nivells d’oxitocina alts), ens socialitzem,etc…

Recomenem fomentar la creativitat en entorns educatius, tal i com fem al CEM María Grever, ja que la creativitat d’una persona pot ajudar-la a superar dificultats, problemes, pot drenar emocionalment preocupacions, angoixe,…i quan diem fomentyar la creativitat no només en la música, sinó en altres àmbits artístics com la dansa, la pintura,….

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *