Musicoteràpia contra el càncer

Àrea MT CEM María Grever amb Parets Contra el Càncer Sílvia CrespoL’Àrea de Musicoteràpia del CEM María Grever estem preparant la col·laboració amb l’Associació Parets Contra el Càncer. Com bé sabeu els musicoterapeutes hem de treballar amb un equip multidisciplinar (metges, psiquiatres, psicòlegs, fiosterapeutes, mestres, professors, …) sempre amb l’objectiu i d’obtenir informació de les persones que participaran de les sessions el màxim de rigurosa possible, per aquest motiu avui ens hem entrevistat amb Sílvia Crespo, psico-oncòloga, de la qual en una hora hem après una gran quantitat de recursos per desenvolupar les nostres sessions en aquest àmbit.

Gràcies Sílvia per la teva expertesa i humanitat, ha estat molt pedagògic.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *