Musicoteràpia amb la Dra. Serafina Poch a Catalunya Ràdio

Dra. Poch amb l'Àrea de Musicoteràpia del CEM María Grever i CoralAvui al programa que presenta Manel Fuentes El matí de Catalunya Ràdio s’ha fet ressò de la musicoteràpia entrevistant a la Dra. Serafina Poch, pionera de la musicoteràpia a Espanya i gran divulgadora científica. I és que cada vegada més es va formalitzant la introducció de la musicoteràpia dintre dels equips multidisciplinars.

La musicoteràpia va començar com a professió a Estats Units als anys 50, actualment hi ha 72 Universitats als Estats Units que tenen la carrera de musicoteràpia. A Espanya hi ha 3.000 professionals que han fet un màster.

Molt important conèixer als pacients, quin diagnòstic clínic tenen, hem de ser molt curosos en aquest aspecte.

La Dra. Poch remarca el fet de l’emoció continguda en la música, vital per les persones, l’emoció és clau com ja us hem comentat en posts anteriors.

http://www.catradio.cat/audio/733944/Quin-efecte-te-la-musicoterapia-sobre-el-cos-i-la-ment 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *