Kenny: autisme i musicoteràpia

Kenny és un nen autista que li costa manetnir el contacte visual, fer la transició d’una activitat a una altra, l’objectiu que volien aconseguir amb la musicoteràpia era tenir una interacció amb significat amb les persones del seu voltant.

Veureu en Kenny amb la seva musicoterapeuta i també com toca el violí integrat amb altres nens.

Un fet remarcable que hauríem de tenir tots els musicoterapeutes en compte, és no limitar el potencial dels nens, aquesta afirmació la podem mantenir des de l’Àrea de Musicoteràpia del CEM María Grever arràn de la nostra experiència de les sessions amb els nens i l’experiència en una escola d’educació especial de Rubí amb nens autistes.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *