Curs al Taller de Músics “Psicología y música Cognición, Emoción y Comportamiento en la práctica de la Música”

Interessant curs al Taller de Músics sobre psicologia i música, amb

Cristina Canet ,

Curs de Psicologia i Música al Taller de Músics amb Cristina Canet

llicenciada en Psicologia des de Juliol del 2009 i actualment compaginant la seva feina com a docent de la música i cap d’àrea de Llenguatge Musical al Taller de Músics amb l’exercici de la Psicologia Clínica.

OBJECTIUS DEL CURS
Aquest curs ens aproxima de forma comprensible i amena a les bases teòriques de les diverses variables psicològiques-ansietat, por escènica, tolerància a la frustració, gestió i organització del temps, motivació i expectatives, cognicions i creences limitadores, etc…Que influeixen en nostre rendiment i la nostra capacitat de gaudir en la pràctica de la música.

TEMARI
Farem una introducció pràctica a tècniques senzilles i molt eficaces: control de l’activació, relaxació progressiva, tècniques de visualització, assaig en imaginació, parada de pensament o autoinstruccions. Explorarem també diferents eines i recursos que ens aporta la psicologia: inventaris, registres, fulls de balanç, establiment de prioritats, metes i objectius que ens han de permetre començar a aprendre a gestionar les nostres cognicions, emocions i comportaments en la pràctica de la música.

DIRIGIT A
Estudiants de música de qualsevol nivell, músics i docents de la música.

Per més informació consulteu aquest link: Música y emociones

Curs sobre Psicologia i Música al Taller de Músics amb Cristina Canet

    Curs sobre Psicologia i Música al Taller de Músics amb Cristina Canet

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *