Autisme i música, concerts interactius

Interessant inciativa la d’aquesta organització, http://www.musicforautism.org/, que realitzen concerts interactius pels Estats Units amb families i nens autistes, els músics són d’un alt nivell, però conscients de la importància de la vessant terapèutica de la música s’ofereixen voluntaris per aquesta gran iniciativa. Abans d’entrar en contacte amb les families i els nens, els músics reben una petita formació per part del musicoterapeuta.

Les families assisteixen amb els nens, emperò no és un concert normal, sino que és un concert interactiu.

Divideixen el concert en tres parts: Concert / Conducció / Percussió. Fan partíceps d’aquestes tres parts tan als pares com als fills.

Des del punt de vista terapèutic trobem un espai en que els pares poden disfrutar amb els fills d’un event lúdic, poden coneixer i compartir valoracions amb altres pares, saben que la resta de pares compendran el comportament del seu propi fill.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *