Programa Òpera en Texans neuroimatge amb música

Em aquest programa, al minut 18:39, des de la clínica Teknon, amb en Rafal Nowak de la secció de Magnetoencefalografia, veureu com a l’actor Edu Soto l'”investiguen” les emocions amb una tècnica de neuroimatge i veureu com reacciona el seu cervell amb diferents músiques i altres sons.

Primer li fan sonar una cançó d’en Michael Jackson que a ell li agrada molt i li reporta bons records, s’activen emocions i àrea del llenguatge. Seguidament un so d’una parella gemegant, no s’activa l’àrea del llenguatge, però si l’àrea emocional. Finalment l’òpera “Und ob die Wolke sie verhull”, on s’activen emocions.

 

http://www.tv3.cat/videos/3971450/El-cacador-furtiu

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *