iPad i Musicoteràpia, la nostra perspectiva

En aquest article volem compartir de quina manera proposem incloure un objecte com l’iPad dintre d’una sessió de musicoteràpia. Per la nostra experiència l’aparició de l’iPad i les app’s ens donen un ventall molt interessant que complementen les eines tradicionals, en cap moment pretenem que les noves tecnologies substitueixen els elements tradicionals, del que es tracta simplement és de sumar eines funcionals amb efectivitat comprovada i a l’abast de tothom.

Durant aquesta sèrie d’articles anirem publicant les nostres experiències i apreciacions relacionades amb app’s que creiem útils pels musicoterapeutes, professors i també pels pare i mares.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *