TALLER DE VEU LA VEU UNA EINA OBLIDADA AMB ANTONI FONT

LA VEU UNA EINA OBLIDADACurs adreçat a totes aquelles persones que diàriament fan servir la veu com a eina de treball. Com cuidar-la? Com mantenir-la sana? Com recuperar-la? descobreix totes les possibilitats que té aquest instrument i el seu funcionament.

QUI ?.- Antoni Font Mir és un dels principals impulsors del teatre musical a Osona. Ha treballat en la majoria de registres on es desenvolupen les arts escèniques: interpretació, cant, direcció escènica, il·luminació i ha adaptat moltes lletres de cançons al català.

DATA: DISSABTE A DETERMINAR EN FUNCIÓ DE LES INSCRIPCIONS

HORARI: 10:00 h. a 14:00 h.

PREU: 60 €

RESERVA PLAÇA OMPLINT EL FORMULARI

TALLER DE VEU LA VEU UNA EINA OBLIDADA AMB ANTONI FONT

TALLER DE VEU LA VEU UNA EINA OBLIDADA AMB ANTONI FONT

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *