TALLER DE RIURETERÀPIA AMB LUCÍA RODRÍGUEZ PSICÒLOGA COL.LEGIADA

QUI IMPARTEIX EL TALLER ?. Lucía Rodríguez. Psicòloga d’adults i infanto-juvenil (nº col·legiada 24207), directora de Psitam Psicologia, psicoterapeuta i instructora de meditació, mindfulness i riureteràpia. Fundadora de l’Associació La vida es una broma, dedicada des
de 2013 a difondre el Riure i l’humor. Va residir dos anys en el temple budista Dag Shang kagyu (Panillo, Huesca), on va realitzar retirs de silenci i pràctiques budistes. Imparteix cursos, formacions i conferències. Organitza retirs de meditació.

RIURETERÀPIA: Modalitat terapèutica que inclou tècniques d’expresisó corporal, el joc, la dansa, exercicis de respiració, visualització, masatges, musicoteràpia i relaxació i permet alliberar les tensions internes i aconseguir la renovació hol·lística i una harmonia física, emocional, psíquica i espiritual.

DATA: DISSABTE A DETERMINAR EN FUNCIÓ DE ELS RESERVES

HORARI: 10:00 h. a 13:00 h.

PREU: 60 €

TALLER RIURETERÀPIA AMB LUCÍA RODRÍGUEZ

A QUI VA AREÇAT ?: A TOTHOM

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *