Neurociència, música i paralisis cerebral

Benvolgudes i benvolguts, durant el mes de Març del 2015 va tenir lloc l’esdeveniment mundial Brain awareness week que té per objectiu conscienciar i divulgar la importància de l’estudi del cervell i els beneficis que aporta a la salut aquests coneixements i avenços.

Són moltes les entitats involucrades i que participen en aquest esdeveniment, científics, escoles, entitats culturals, universitats,…Setmana Cervell2015.

Jo hi vaig assistir  a 3 dels actes: la primera la de Javier de Felipe investigador del CSIC, la segona fou un Desconcert de la Mara Dierssen i a la tecera varem conèixer el projecte Brain Polyphony.

Javier de Felipe investigador del CSIC Consejo Superior de Investigaciones Científicas que va parlar sobre el Human Brain Project el projecte a nivell mundial amb inversions multimilionàries per anar avançant en la investigació del cervell. El que volem destacar és que l’activitat cerebral es pot sonificar, és a dir podem el.laborar paritutres (extramament inusuals i complexes) sobre l’activitat del cervell, el que permet contemplar variables que els algoritmes matemàtics no poden.

Aquest Concert es va realitzar a Sant Cugat el 10 de Desembre del 2016.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *