Gira Abacus Maira Espriu Tallers musicals per families

Benvolgudes families, em plau informarvos que a part dels tallers per families que desenvolupo a vàries localitats, actualment he començat una petita gira de tallers amb la Cooperativa Abacus, que m’ha seleccionat per desenvolupar aquesta activitat en diverses botigues. En primer lloc voldria agraïr al personal de la botiga per ajudarme a carregar i descarregar i al Jordi i l’Òscar per les fotos. Dissabte vaig estar a Barcelona i el taller va ser tot un èxit, gràcies families per gaudir-ho tant.
Durant el taller d’aquest dissabte varem començar a cantar cançons de creació pròpia, com la cançó de benvinguda i la de comiat, El Cranc arc de sant marti i Rema rema, espero donarvos una grata noticia sobre el tema de les cançons de creació pròpia, però serà una sorpresa.


Parlant de les activitats del taller vaig proposar una combinació de jocs diferents: tat, ritmes amb fustes, contacontes, llanes i relaxació.

Una conclusió que voldria remarcar és que  els exercicis i idees proposades al taller són un regal o una llavor que s’emporten els pares a casa per seguir regant-la amb música.

Moltes gràcies una vegada més a les families per la seva excel.lent valoració i a tot el personal de la botiga Abacus per la seva confiança en la meva tasca, fins la propera.