El CEM Maria Grever de Parets estarà al Sònar 2013 noticia RAP 107

Imprimeix
Envia
El CEM Maria Grever de Parets estarà al Sònar

El Centre d’Estudis Musicals Maria Grever de Parets estarà present aquest cap de setmana al Festival Sònar de Barcelona, un dels certamens més destacats que se celebren a Europa pel que fa a música electrònica.

 

Aquest any el CEM Maria Grever estarà amb els millors hackers de tot el món per tal de desenvolupar un projecte de musicoteràpia. Sonar + D i el Music Technology Group de la Universitat Pompeu Fabra presenten per tercer any consecutiu el Music Hack Day Barcelona. Aquesta és una activitat en la qual un grup de hackers tindrà 24 hores per construir la propera generació d’aplicacions de música.

Aquest Musci Hack Day es fa el 13 i 14 de juny al Palau de Congressos de Fira de Montjuïc i aquest any s’inclou un track especial de neurociència que tindrà com a objectiu proporcionar un conjunt d’eines útils i aplicacions per fomentar hacks que reuneixin música, senyals cerebrals i altres sensors fisiològics.Andrea Valverde, una de les persones que participen en el projecte de musicoteràpia del Centre d’Estudis Musicals Maria Grever juntament amb Joan Capafons, ens ha explicat com és la seva participació al Sònar. La podeu escoltar a l’Informartiu d’aquest dimarts.


//

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *