Dra. Serafina Poch amb l’ Àrea de musicoteràpia de l’escola de música María Grever

Serafina Poch Blasco és doctora en Filosofia i Lletres i Musicoterapeuta, membre professional de la “American Music Therapy Association (AMTA). Ha realitzat el seu internat i múltiples cursos de musicoteràpia a EUA Va ser iniciadora dels Cursos de Postgrau i Màsters de Musicoteràpia en diverses universitats espanyoles: UB (1992-96), URL (1996-98), UVA (1998-2000) i UB-Les Heures (2001-2004). És membre del Claustre de Doctors de la UB. Fundadora i Ex President de la “Associació Espanyola de Musicoteràpia” (1976) i de la “Associació Catalana de Musicoteràpia” (1983), Expresident i President d’Honor. Va presidir el “I Congrés Nacional de Musicoteràpia”, Montserrat (Barcelona), 17-19 febrer 2006.

La Dra. Serafina Poch introductora i pionera de la musicoteràpia a l’estat espanyol amb Coral de l’Associació de Cantàbria de Síndrome de Williams, Andrea Valverde i Joan Capafons psicòlegs i musicoterapeutes de l’àrea de msicoteràpia del Centre d’Estudis Musicals María Grever.

Dra Serafina Poch

Varem tenir la sort de co-organitzar amb la Dra. Poch el Primer Congrès de musicoteràpia a l’estat espanyol el dies 17 a 19 de Febrer de l’any 2006 a l’Abadia de Montserrat.

Us deixem un link del programa del I Congrés de Musicoteràpia:

http://www.acmt83-07.com/ICNMT.pdf

La Dra. Poch és autora de dos llibres sobre musicoteràpia.

Dra. Serafina Poch

Compendio de musicoterapia

Compendio de musicoterapia I

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Fuentes El matí de Catalunya Ràdio s’ha fet ressò de la musicoteràpia entrevistant a la Dra. Serafina Poch, pionera de la musicoteràpia a Espanya i gran divulgadora científica. I és que cada vegada més […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *