Cordes del Món amb Ernesto Briceño, Associació Catalana de Síndrome de Williams, Institut Català de Musicoteràpia amb Nuri Escudé, Museu Etnològic de Barcelona amb Enric Miró, Dídac Ruiz, Ramón Galera tècnic de so de l'empresa Zona i Serveis i Àrea de musicoteràpia de l'escola de música María Grever amb Andrea Valverde i Joan Capafons al concert interactiu de musicoteràpia a Parets del Vallès el dia 28-4-2013 a la sala Basart de la Cooperativa de Parets del Vallès.

Concert Interactiu de Musicoteràpia amb Cordes del Món, Associació Catalana Síndrome de Williams, Museu Etnològic de Barcelona, Dídac Ruiz, Institut Català de Musicoteràpia, empresa de so Zona i Serveis i l’Àrea de Musicoteràpia Escola de Música María Grever.

Volem agraïr molt efusivament per fer possible aquest dia tan meravellós a:

Juan Carlos Soto: Gràcies infinites per la teva dedicació i sensibilitat envers la música. Ets un gran organitzador 😉

Juanjo Serrano: Gràcies infinites per la teva ajuda i col.laboració guitarrística en el concert, la propera vegada et volem més a prop, petons i abraçades.

Elvira Trabado: Gràcies per la teva paciència, comprenssió, simpatia, tranquil.litat… no hi ha paraules suficients, T’estimem!!.

Angel Torres: Olé tú !! gràcies per la teva paciència, comprenssió i alegria, ets un pilar del CEM María Grever.

Yaneisy Martínez: La teva veu va donar color i màgia a un dia plè d’emocions i sentiments, gràcies per compartir el teu talent.

Jordi Orobitg: Gràcies per la teva sensibilitat, col.laboració i per inmortalitzar aquest moment.

David Picón: Gràcies David pel teu esforç, el teu talent i la teva sensibilitat, va ser una gran sort.

Ramón Galera de l’empresa de so Zona i Serveis per venir a donar el seu talent i experiència perquè els nens de l’Associació i tots els assistents tinguessim la millor sonorització per l’event.

http://www.zonaiservei.com/

Us deixem una galeria d’imatges del concert interactiu de musicoteràpia de Cordes del Món amb l’Associació Catalana de Síndrome de Williams, iniciativa de l’Àrea de Musicoteràpia de l’escola de música María Grever juntament amb l’Institut Català de Musicoteràpia, Museu Etnològic de Barcelona amb Enric Miró i Dídac Ruiz.

Amb el suport de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

4 replies
  1. ANA
    ANA says:

    GRÀCIES ARTISTES : EQUIP GREVER, CORDES DEL MÓN , ETNOLÒGIC. NÚRIA ESCUDE, ACSW, PARES, FAMILIARS , , VOLUNTARIS, AJUNTAMENT DE PARETS..
    PUBLIC.. VISIÓ VALLES, ….

    Respon

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *